Close
 1. LA CURSA
 2. Es una Cursa oberta a tothom que accepti i respecti tant la distància com el present reglament.
 3. Hi ha tres distàncies:  les Curses Atlètiques, la de 5 km (una volta) i la cursa de 10 km (dues voltes).
 4.  

La cursa d’1 km NO ÉS COMPETITIVA.

 

L’edat mínima per poder participar a la cursa atlètica son 14 anys (Nascuts abans del 31/12/2004).

 

 

 1. HORARIS

La sortida de les CURSES ATLÈTIQUES de 5 i 10 km és a les 9:30h.

La sortida de la CURSA de 1 km és a les 10:30h.

 

Totes les sortides seran des de davant del Centre Cívic de Balàfia.

 

El tancament de meta de la cursa de 5 km és a les 10h, i de la cursa de 10 km a les 10:45h.

 

A partir d’aquest talls de temps els corredors podran acabar la prova però hauran de fer-ho fora de la calçada i no sortiran a la classificació.

 

 

 1. CATEGORIES

Cursa 10 km

 • General (Totes les edats*) (Masculí i femení)
 • Sènior (Menys de 39 anys) (Masculí i femení)
 • Veterans. (40 – 49 anys) (Masculí i femení)
 • Máster. (Més de 50 anys) (Masculí i femení)
 • Cadira de rodes elèctrica (Totes les edats) (Unisex)
 • Cadira de rodes manual (Totes les edats) (Unisex)
 •  

* L’edat mínima per participar en aquesta cursa atlética és 14 anys.

 

Cursa 5 km

 • General (Totes les edats*) (Masculí i femení)
 • Sènior (Menys de 39 anys) (Masculí i femení)
 • Veterans. (40 – 49 anys) (Masculí i femení)
 • Máster. (Més de 50 anys) (Masculí i femení)
 • Cadira de rodes elèctrica (Totes les edats) (Unisex)
 • Cadira de rodes manual (Totes les edats) (Unisex)

 

Cursa 1 km

Aquesta opció ÉS PER A TOTHOM!! 1.000 metres de recorregut per fer-los en família, amb els amics, acompanyant una persona en cadira de rodes… La pots fer si tens mobilitat reduïda perquè el recorregut és fàcil i pla. INCLUSIÓ al 100×100!

 1.  
 2.  
 3. ENTREGA DE TROFEUS I PREMIS

Hi haurà trofeu als tres primers de cada categoria de la Cursa de 5km i 10 km. Per aquesta classificació es farà ús del temps OFICIAL, no del temps real. Aquestes dos curses son puntuables per la Lliga de Ponent.

 

A la Cursa d’1 km no hi haurà premis. En arribar es lliurarà una medalla a la participació a tots i totes les participants de menys de 14 anys i a totes les persones amb algun grau de discapacitat.

 

L’entrega de trofeus i premis de les tres curses tindrà lloc a les 11:00h a l’escenari de la Plaça Maria Aurèlia Capmany.

 

Els premis no son acumulatius. Sempre es donarà el de més importància.

 1.  
 2.  
 3. INSCRIPCIONS

La inscripció i el pagament es podran fer on-line a la pàgina INSCRIPCIONS d’aquest mateix web.

Les inscripcions a la 40a Cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi s’obren el dia 29 de març. Es tanquen el dijous 21 d’abril a les 14h o bé en arribar al límit de inscripcions permeses.

 

Important: Pel fet de ser una Cursa solidària, els beneficis de la qual es destinen directament a programes i activitats que promou la Fundació Privada Aremi en benefici de persones amb paràlisi Cerebral i discapacitats similars, EN CAP CAS es retornarà l’import de la inscripció un cop s’hagi tramitat el pagament.  

 

Els drets d’inscripció són:

 

CURSES

 • 10 km: 10 € / 12 € amb lloguer de xip. *    **
 • 5 km: 10 € / 12 € amb lloguer de xip. *    **
 • 1 km: 5 €.*    **
 •  

* Inclou samarreta conmemorativa de la Cursa i bossa de corredor fins exhaurir existències. Per rigorós ordre d’inscripció.

 

** La talla de la samarreta és orientativa, no podem assegurar que tothom tingui l’escollida, donat que la comanda està feta amb molt temps. (Ens servirà per fer previsions de cara a l’any 2023. Gràcies!).

 

Està totalment prohibit córrer sense dorsal o amb el dorsal d’un tercer fotocopiat.

 

No es tornaran els diners un cop efectuada la inscripció.

 

AVÍS: Aquests preus s’incrementaran dos euros a partir del dia 18 d’abril. Per tant des d’aquesta data el preu de la Cursa de 10 i 5 kilòmetres serà de 12 euros, 14 amb lloguer de xip. 

També posem en marxa un REPTE DE CROWDFUNDING. Si no vols córrer, no pots venir el dia de la Cursa o per a qualsevol altre motiu, no pots sumar-te, pots col.laborar directament a la causa per la qual estem recaptant fons: https://www.migranodearena.org/reto/el-jordi-necessita-fer-mes-fisioterapia.

 

Els beneficis de la Cursa d’enguany es destinaran a aquest objectiu.

 1.  
 2. RECOLLIDA DE DORSALS
 3. A les instal·lacions del Centre Cívic de Balàfia.

 

Dissabte 23 d’abril:

De 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h. Totes les categories i proves.

 

Diumenge 24 d’abril:
– 5km i 10km: de 08:00h a 09:00h
– 1km: 08.00h a 10:00 h

 

Totes les persones inscrites a les curses de 5 i 10 km, rebran la seva Bossa de Corredor, el xip (lloguer), el dorsal i la samarreta.

 

Les persones inscrites a la Cursa d’1km rebran la bossa del corredor, la samarreta i el dorsal.

 

La samarreta s’entregarà en el moment de recollir el dorsal (al mateix Centre Cívic de Balàfia). Es donarà opció de triar la talla, mentre hi hagi de les següents talles a escollir:

 

UNISEX XS

UNISEX S

UNISEX M

UNISEX L

UNISEX M

UNISEX XL

UNISEX XXL

 

El dorsal es durà ben visible i el xip s’ha de portar per sota del bessó. Si tens xip de lloguer, aquest serà retornat a l’organització al finalitzar la cursa.

 

L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar la identitat de l’atleta al moment de recollir el dorsal.

 

 

 1. CONTROL DE TEMPS. XIP

La classificació i control per xip serà electrònic. Aquest control garanteix el temps REAL de cada corredor, des de que trepitja la línea de sortida fins que creua la de meta. La cursa de 1 km no estarà cronometrada. Tampoc és competitiva.

 

El xip haurà de estar situat a la sabatilla o al turmell. Però sempre per sota del bessó per poder garantir el bon funcionament del cronometratge.

 

Els xips de lloguer (blancs) obligatòriament s’han de retornar en acabar la prova. Cada xip perdut es cobrarà a raó de 15 € al participant que no el torni. Els propietaris de xip groc hauran de fer-ho constar al moment de fer la inscripció.

 

 

 1. RECORREGUT

La sortida de tores les proves serà al carrer del Penedès, davant del Centre Cívic de Balàfia.

La cursa de 5 km ha de donar una volta al recorregut i la cursa de 10 km ha de donar dues voltes. 

 

Es obligatori seguir el recorregut marcat en tot moment. No seguir-lo comportarà la desqualificació immediata del corredor.

 

Els recorreguts estan fixats a aquesta pàgina web, però la direcció tècnica de la cursa podrà variar-los sense previ avis per motius de seguretat o causes alienes a l’organització.

 

 

 1. AVITUALLAMENTS I ASSISTÈNCIA

Hi haurà punt d’avituallament per a la cursa atlètica (10 km) al km 5 i a l’arribada. Per la cursa de 5 km, només a l’arribada.

 

L’organització disposarà d’assistència sanitària mòbil darrera de l’últim corredor i fixa al punt de sortida / arribada.

 

DUTXES

Tots els inscrits i inscrites a la Cursa podran dutxar-se a les instal.lacions del Gimnàs ROYAL. Hauràn de presentar el dorsal i el seu DNI per acreditar la participació. Hauran de dur-se la tovallola i els estris d’higiene personal

 1.  
 2.  
 3. RECLAMACIONS
 4. es reclamacions es podran fer al director de la cursa. Xavi de la Fuente, enviant un correu electrònic a: xavithai@hotmail.com amb un import de 50 € que és retornarà si aquesta és acceptada.
 5.  

No se n’acceptarà cap passada una hora de la finalització de la cursa.

 

 

 1. SEGURETAT
 2. L’organització no es fa responsable dels accidents o altres perjudicis que la participació a la Cursa pugui ocasionar als inscrits, acompanyants i presents, abans, durant o després d’aquesta. No obstant, l’organització disposarà d’assegurança personal i de responsabilitat civil i de servei sanitari per possibles urgències.
 3.  
 4.  
 1. IMATGE i VIDEO
 2. El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l’organització cregui oportú amb les imatges fixes i/o en moviment, de les persones participants i dels seus acompanyants.  També cedeix les seves imatges per que puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa, tant sols per a la finalitat pròpia de l’esdeveniment en qüestió.
 3.  

Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic conegut o desconeguts, així com en materials de promoció o publicitari produïts i difosos arreu, durant el període màxim establert per la legislació actual i futura, els reglaments i els tractats en vigor, inclosa la possible pròrroga un cop finalitzat el període previst.

 

 

 1. SALUT
 2. El corredor a l’omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva, i en concret per córrer 10 km.
 3.  

És responsabilitat del propi corredor fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc. Els i les corredores eximeixen a l’organització de qualsevol problema físic que puguin patir durant la participació en la 40a Cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi.

 

 

 1. DADES PERSONALS

 2. A través de la inscripció, els participants, donen consentiment exprés al tractament de les seves dades personals, als efectes de gestió de la 40a Cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia – Aremi, així com per informar-los de futures edicions.

 3.  

Tanmateix, s’autoritza als organitzadors a publicar el nom, cognom i edat del participant, en el cas d’arribar entre els tres primers de la seva categoria i se li entregui el corresponent trofeu, llevat que s’hi negui expressament en el moment que li sigui comunicat.

 

En cap cas, les dades personals obtingudes, seran facilitades a espònsors i a altres col·laboradors relacionats amb aquesta cursa.

 

 

 1. VEHICLES

 2. Només estaran autoritzats a seguir la cursa, els vehicles designats i acreditats expressament per l’organització.

 

 1. ACCEPTACIÓ
 2. La inscripció a la Cursa implica l’acceptació d’aquest reglament.
 3.  

L’organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista i es reserva el dret de modificar el present reglament fins el dia abans de la cursa per necessitats pròpies.

Tot allò que pugui no estar contemplat en aquest reglament, s’aplicarà amb caràcter supletori la normativa IAAF.

                                                                                                                                                                                                                                                                       Lleida, abril de 2022