Close

Un èxit la 40ª Cursa de la Paràlisi Cerebral BALÀFIA –AREMI

 

El diumenge 24 d’abril el barri de Balàfia va acollir la 40ª Cursa de la Paràlisi Cerebral BALÀFIA-AREMI. La seva Associació de Veïns que enguany celebra el seu 50è aniversari, juntament amb professionals de la Fundació Privada AREMI i de l’Associació AREMI vam poder celebrar, presencialment, la cita esportiva més inclusiva de Lleida. Els darrers dos anys es va celebrar igualment però en format híbrid.

 

Esport, Inclusió i Solidaritat són els trets que defineixen aquest esdeveniment de referència a la ciuitat. La Cursa és la segona més veterana de Lleida. La jornada compta amb dos punts forts: La sortida de les proves atlètiques de 5 kilòmetres i de 10 kilòmetres, puntuables a la Lliga de Ponent, una hora més tard es dóna el tret de sortida a la cursa de un kilòmetre, 1000 metres no competitius per gaudir el recorregut de la manera que es prefereixi. A continuació te lloc l’entrega de trofeus de 5 i 10 kilòmetres al mateix escenari on durant la jornada esportiva hi ha hagut zumba i animació per a tots els assistents.

 

La Cursa suposa una oportunitat de visibilitzar el nostre col·lectiu. les persones amb Paràlisi Cerebral i discapacitats similars alhora que aconseguir fons per a programes que duu a terme l’entitat. En aquest cas es destinaran a reforçar les sessions de fisioteràpia tant necessària per pal·liar els efectes de la pandèmia en les persones usuàries dels serveis d’Aremi.

 

Amb aquest escrit volem posar de manifest i agrair a tots els col·lectius que fan possible la Cursa, sense aquests suports seria absolutament impossible celebrar-la, els voluntaris i voluntàries del barri de Balàfia, els d’Aremi: professionals, famílies i també persones usuàries. Les administracions que ens donen el suport i ens ho faciliten, les autoritats que venen a la Cursa i hi participen, les entitats amigues de Lleida com Arrels, Down Lleida i Aspros. Els fisioterapeutes de la UdL, el Sr. Postu.  La Guàrdia Urbana i Protecció Civíl i els clubs de runners que han difós l’esdeveniment entre les seves persones associades.

 

Volem reconèixer a totes les administracions la seva col·laboració i suport, destaquem la Generalitat de Catalunya, que ens recolza amb una dotació econòmica amb càrrec al 0,7 % que gestiona el Departament de Drets Socials.

 

Un agraïment també molt especial al suport de les empreses que ens esponsoritzent: Coca Cola, Plusfresc, Wala, Sistemes Electrònics Progrès, Disanta Nutrició i Farmàcies Isanta, Xavithai, Clos Pons, Torrons Vicenç, Mel Alemany, Aszende, New Class, Royal Lleida, Alessa, Sercotel, Fruits Aragonés, Punt d’Estudi, MGS Assegurances, Molnar Fruits, Fundació la Caixa, destacant al nostre espònsor principal: Playchic.

 

Moltes gràcies a tots i totes pel suport, per acompanyar-nos i fer-ho possible.

L’any que ve hi tornem?!